Utestolar

Visar alla 15 resultat

Köp våra prisvärda utestolar för restaurang & cafe och offentlig miljö

Hos oss hittar du ett brett sortiment av utestolar för alla verksamheter

utestolar

utestolar för restaurang & cafe

Om du driver en uteservering så behöver du både utestolar för restaurang eller stolar för cafe och offentlig miljö – och hos oss har du då hamnat rätt. Vi har ett stort utbud av utebord, stapelbara stolar, plaststolar som lämpar sig för allehanda uteserveringar och caféer. Eftersom fikakulturen har spridit sig som en löpeld, även utanför Sveriges gränser till viss del, så vet vi hur viktigt och socialt det är att samlas och njuta av en kopp kaffe på ett café. Och självklart spelar det ingen roll hur ditt café ser ut eller var det ligger. Vi har utestolar för restaurang och cafe och offentlig miljö, oavsett geografi eller storleken på din verksamhet.

Hur din servering eller café ser ut och hur den bedrivs har stor betydelse för ditt val av utestolar. Vissa ställen erbjuder bara drycker och bakverk/smörgåsar medan andra dessutom har mat på menyn. Detta spelar stor roll när du köper stolar, eftersom stolarna kan kombineras på olika sätt. En del caféer föredrar stadigare stolar med högre bord och mer utrymme om det även ska finnas möjlighet att äta lunch eller ta ett mellanmål under dagen. Andra väljer att satsa på mindre stolar som kan flyttas till soffor där folk ofta sitter för att koppla av i större grupper eller på tu man hand. Tänk också på hur du vill matcha dina bord och stolar, eftersom detta också ligger till grund för hur gästerna trivs. Dock kan det vara kul att bryta av genom att ta till helt nya idéer beträffande design, exempelvis genom att ta till olika stilar och kombinera dessa till en helhet.

Stolarna avgör till viss del vilken prägel du vill sätta på din servering och vill du ha många alternativ att välja mellan, så kan du med fördel kika in på vår hemsida för att ta del av allt som erbjuds. Tänk på hur du vill ha din inredning. Det finns inget som säger att du måste ha det likadant över hela caféet utan du kan gärna välja olika hörnor med flera inredningar för att skapa flera atmosfärer i en och samma uteservering. Många sätter soffor och fåtöljer i en del medans stolar och bord utgör den andra sektionen. Genom att introducera olika möjligheter så bygger du också upp en atmosfär som fler väljer sig att söka sig till. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser.