Cafebord

Visar alla 14 resultat

Välj cafebord i fin kvalitet

Skapa en inredning med smarta och funktionella material

cafebord

cafebord

En investering i cafemöbler såsom cafebord, restaurangbord, stolar, soffor m.m. är något av det viktigaste när du startar upp en restaurang eller ett café. Förutom en väl genomtänkt meny och ett brett utbud, så är även inredningen ett moment som kräver både tid och planering. Det är mycket som ska gås igenom och både möbler och de mindre detaljerna ska göra sitt. Ljus, ljud, inredning och meny ska alla sammanfogas för att kunder ska känna sig välkomna och vilja återkomma inom kort. Du som har öga för detaljer och design, ser förmodligen på detta arbete med stor skaparglädje, men ibland kan det också vara lite svårt att få allt att stämma. För ett optimalt resultat kan du då anlita proffsrådgivning för att både hitta rätt stil och få hjälp med ljus, akustik och helhetsintrycket överlag. Hos oss kan du både hitta ett brett utbud av cafebord, soffor och stolar men vi ger också mer än gärna välbehövliga tips för alla våra kunder, om så önskas.

Cafemöbler kan köpas i många funktionella material som tål hårdare hantering för dagligt bruk. Det ska givetvis också vara ett material som passar in i resten av inredningen så detta tåls att tänka på. Undvik rangliga och labila cafebord och stolar, eftersom de lätt orsakar att kunder spiller eller att de inte kan äta utan att tallriken rör på sig. En stark stomme i trä eller metall passar utmärkt för både inomhusmöbler och utemöbler. För en elegant känsla kan möbler i läder vara en idé. Om du har en uteservering kan du lätt välja moderna plastmöbler som då ofta är både reptåliga och enkla att rengöra. Cafebord som ofta står utomhus kan också behöva vara stapelbara om de står ute hela dagen och tas in vid stängningsdags. Idag finns det många moderna plastbord och stolar som inte bara är funktionella utan som också är designade på ett snyggt och innovativt sätt. Även konferensmöbler ska vara lätta att dra fram och stapla, bord ska kunna fällas ihop och komfort är nyckelordet.

Rätt belysning till rätt material kan också göra underverk med din verksamhet och inredning. Med ett ljus som framhäver färgerna och materialet på dina cafemöbler, blir helhetsintrycket ännu mer intensivt och inbjudande. Underskatta därför aldrig rätt belysning som bör gå i samklang med dina cafebord, stolar, soffor o.s.v. Detta gäller inte bara för restauranger utan också för lounger, hotellserveringar m.m. Om det emellertid rör sig om en uteservering kan ljuset ha mindre betydelse men en harmonisk atmosfär är a och O, även här. Vi kan erbjuda dig flera typer av cafebord i bra kvalitet som inte behöver kosta mycket alls.