Finansiering

Att finansiera sin inredning till restaurangverksamheten

Låt rätt finansiering bli nyckeln till en bra inredning

Det är verkligen mycket som står på spel när man utökar sin restaurangverksamhet eller startar upp ett helt nytt koncept. Saker och ting ska stämma överens på pricken och inredningen och menyn ska gå hand i hand. Att ge restaurangen det rätta utseendet och en bra stil kan kosta en slant. Med rätt finansiering underlättar du valet av inredning. Som tur är finns det flera betalningsalternativ och hjälp till finansiering. Hos oss kan du få räntefri finansiering utan inblandning av dyra finansbanker på ett enkelt och smidigt sätt och till bästa service.

Det vanligaste när man har en plånbok eller en budget som inte är alltför väl tilltagen, är att ordna finansieringen på annat sätt. Det vanligaste är då att ta ett lån från en bank eller låneinstitut och ordna inredningen och köpet av restaurangmöbler utifrån detta. Många banker och låneinstitut erbjuder både företag och privatpersoner en rad olika alternativ som passar utifrån det ekonomiskt förflutna eller hur framtiden ser ut för verksamheten. Som företag brukar man ha goda chanser att ta ett lån och även om inredning kostar en del så finns det många företag som ordnar med kvalitativa möbler till låga priser. Vi är ett av dessa företag och vi erbjuder dig som kund flera alternativ till betalning. Att du är nöjd är huvudsaken för oss och vill du diskutera mer om hur din finansiering eller betalning kan gå till, så är du välkommen att tala direkt med vår personal.

De flesta kunder förväntar sig olika sätt att kunna finansiera sin verksamhet och skjuta till pengar när det behövs för att skapa den rätta känslan, stilen och inredningen som helhet. Detta gör att många aktörer erbjuder kunder skräddarsydda finansieringsmöjligheter utan att man ska känna alltför stor press på sig. När det gäller olika utrustningar kan man även ha möjlighet att hyra eller leasa, vilket bidrar till färre utgifter. Men restaurangmöbler kan vara lite klurigare även om det också finns företag som erbjuder kunder detta alternativ.

Hos oss kan du dock vara på den säkra sidan, eftersom vi vill att du ska veta att vi alltid har ett sortiment av kvalitativa produkter från de ledande möbelmärkena till låga priser, samtidigt som vi alltid är beredda att diskutera lösningar för dig. Då vi arbetar med restauranger, kaféer, hotell och konferensanläggningar inom hela Norden så har vi stor erfarenhet av både helhetslösningar och finansiell rådgivning. Vår kunniga och erfarna personal har stor kännedom om de flesta branscher och hjälper gärna till 7 dagar i veckan för att ni ska få den bästa tänkbara servicen.