Barstolar

Visar 1–20 av 26 resultat

Köp barstolar som passar just din verksamhet!

barstolar

barstolar

Det finns många klassiker när det kommer till barmöbler som barbord, cafestolar, restaurangstolar, och liknande. Beroende på vad man vill sätta för prägel på sin restaurang och vilken känsla man vill väcka hos sina besökare bör man välja sina barmöbler med omsorg. Vissa väljer till exempel mer robust inredning i mörka träsorter medan andra istället vill ha sin inredning mer minimalistisk.

Vi har ett av Sveriges bredaste sortiment av barstolar

Vad det än är för stil och prägel du vill sätta på din cafe & restaurang, bar eller ditt hotell eller vad det nu är så finns det förmodligen att tillgå hos oss. En typ av möbel som i stort sett är ett måste i varje typ av hotell och restaurangmiljö är barstolar. Dessa typer av stolar är som en slags markör för vart baren i restaurangen befinner sig och man kan fråga sig om en bar utan barstolar kan räknas som en bar över huvud taget.

Baren i en restaurang eller på ett hotell har genom åren fått ett särskilt mystiskt skimmer över sig som många kunder uppskattar. Det är en naturlig mötesplats för de som till exempel bor ensamma på hotell och det är en plats där man kan sitta och läsa en bok och ta en drink eller helt enkelt sitta med ett par vänner och prata med bartendern, alltid redo att beställa. En restaurang utan en bar är lite som ett kasino utan roulette, det är helt enkelt något som saknas.

Hur man väljer barstolar?

Precis som andra typer av restaurangmöbler så finns det barstolar i många olika varianter. Det som brukar vara ett genomgående tema är att de ska vara höga så att den som sitter på dem ska kunna nå upp till baren utan problem. De flesta kanske helt enkelt tänker på en hög stol med en rund sittdyna då man tänker på en barstol, men det finns faktiskt många olika sorters barstolar. Det kanske viktigaste när man väljer barstolar är att de passar in i restaurangens genomgående tema.

Har man till exempel en mer modern restaurang med minimalistiskt tema så passar det kanske inte så bra med robusta barstolar i trä. Man bör också tänka över hur pass bekväma man vill att stolarna ska vara, det kan verka som en självklarhet att man vill att de ska vara så bekväma som möjligt, men tänk då på att cirkulationen av människor i baren inte blir lika stor eftersom den som slår sig ner kanske tycker att det är så bekvämt att han eller hon inte vill bege sig därifrån.