Cafemöbler

Cafestolar

Cafebord

Cafesoffor

Modulsoffor

Cafefåtöljer

Bordsskivor

Bordsstativ

Hotellstolar

Stapelstolar

Plaststolar

Sittpallar

Ge ditt café den bästa prägeln

Vi har det bästa sortimentet av cafemöbler

cafemöbler

cafemöbler

Allt fler öppnar caféer och uteserveringar runt om i landet. Detta är ett stigande fenomen både i storstadsregionerna och på landsbygden då fler och fler vill komma undan vardagens stress och ge sig ut i grönskan. Att ha ett litet café som är unikt i sitt slag kan vara en lisa för själen, både för dig som ägare och för de kunder som hittar dit. Men då gäller det också att möblemanget stämmer överens med helhetsintrycket så att man som besökare får lust att komma dit fler gånger. Att hitta rätt cafemöbler behöver inte vara svårt och vanligtvis är det en mycket stimulerande sysselsättning när planeringen för inredningen börjar närma sig.

Hos oss kan du hitta ett stort utbud av både cafestolar, cafebord, cafesoffor och mycket annat som sätter den där personliga prägeln på ditt café. Det spelar ingen roll hur enkelt eller hur avancerat du vill ha det, vi har garanterat något som faller alla i smaken. Du kan även få goda råd och tips av oss om du så önskar då vi har stor erfarenhet av våra kunders olika verksamheter – och erfarenhet ger kunskap!

Att ha ett café kan verka mycket enkelt, kanske lättare än att driva restaurang. Men det finns också många aspekter som du måste ta hänsyn till när du öppnar ett café. Bland annat så är det viktigt att cafemöblerna är ordentligt hållbara och stabila då de oftast används mer än restaurangmöbler överlag. Ofta vill man som caféägare ta tillfället i akt att öppna upp dörrarna till en uteservering när den första värmen kommer. Detta innebär såklart att det blir mycket dragandes och slitandes i möblerna hela dagarna samt mycket slitage i takt med att kunderna använder dem. Med våra cafemöbler kan du dock vara lugn! Vi ser alltid till att ha tåliga produkter i flera olika material för både inomhus-och utomhusbruk. Möblerna är dessutom lätta att bära så att du enkelt kan ta in dem vid stängningsdags.

Prismässigt vill vi ligga i framkant. För låt oss vara ärliga, de flesta har en budget att hålla sig efter och behöver snygga och komfortabla möbler relativt snabbt för att hålla verksamheten vid liv.

Vi levererar alltid våra cafemöbler snabbt och säkert, så att du kan komma igång med ditt café eller din restaurang så fort som möjligt. Vi ser även till att följa upp ditt köp för att försäkra oss om att du blev nöjd med varorna. Gör ditt café till en liten oas och ge din verksamhet det där lilla extra som förgyller tillvaron för dina besökare.