Om oss

Oavsett om ni vill höja kvaliteten i din redan existerande restaurang eller starta upp något helt nytt, så har vi de möbler du behöver för att göra er inredning till en helhet som garanterat kommer att uppskattas av era kunder. Vårt möbelföretag sträcker sig till restauranger, kaféer, hotell samt till konferens. Vi erbjuder försäljning och support inom hela Norden och arbetar även med några av EU:s ledande fabriker. 70 % av våra direktleveranser sker från vårt lager och inga mellanhänder behövs således. Enligt oss ser vi ett stort värde i att kunna erbjuda ett brett sortiment med många ledande möbelmärken som skapar helhetslösningar för all offentlig miljö. Oavsett i vilken bransch ni arbetar inom så har ni alltid tillgång till kunnig personal inom design och som dessutom har stor erfarenhet av er specifika bransch. Ni når vår personal, enkelt och smidigt 7 dagar i veckan och vår service är alltid hundraprocentig. Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens bästa priser och kvalité och ser fram emot att höra från dig.

Värdet av att ha stadiga och kvalitativa restaurangmöbler, oavsett om det rör sig om servering inomhus eller om en uteservering, så vill vi tillgodose allas behov. I vårt sortiment hittar du slitstarka och hållbara möbler som kan användas i både små och stora lokaler och kombineras och matchas som du vill. Vi levererar våra möbler till barer, restauranger, caféverksamheter, hotell och lounger m.m. Vi har också ett stort utbud som kan användas till fest, till vardags eller för att helt enkelt sätta lite extra piff på inredningen. Vårt mål är att ge alla möjliga verksamheter som bedriver servering i någon form chansen att dra till sig fler kunder och utöka sina verksamheter ytterligare. Våra kunder finns inom hotellnäringen, restaurangbranschen och på caféer men vi har också en rad privata kunder som vill ha våra tjänster och produkter till en privat tillställning som en bankett eller fest. Kom till oss om du planerar bröllop, dop eller jubileum. Vi har dessutom utmärkta och ergonomiska konferensmöbler för att ditt företag ska kunna mötas i grupper, diskutera och överhuvudtaget använda möbler som inspirerar.

Vill ni veta mer om oss eller komma i kontakt med oss för att få en offert eller bara prata igenom dina behov och önskemål, så finns vi tillgängliga för dig och svarar mycket gärna på alla dina frågor. Vår personal arbetar utan kostsam kutym och ser till att leverera prisvärda och tåliga möbler i hög kvalité så att din budget inte påverkas så mycket. Den snabba leveransen gör det också möjligt för dig att ta beslut in i det sista och ändå få allt färdigt i god tid. Vi ser därför fram emot att höra från dig och att medverka till din framgång.