Fest / Bankettstolar

Visar alla 3 resultat

Bankettstolar till det speciella tillfället

Hitta stolar till festliga evenemang

fest / bankettstolar

fest / bankettstolar

Du som driver en restaurang eller har hotellverksamhet, kan säkerligen ofta få förfrågan att hyra din lokal för en fest eller en bankett. Kanske du även driver en festfirma där du flyttar möbler hela dagarna till olika platser för olika evenemang. Då är det extra viktigt att tänka på att på rätt sätt kombinera design, elegans och funktion genom att man ofta släpar på möblerna en stor del av dagen. Men kanske du även är en privatperson som vill ställa till med kalas.

Vi erbjuder dig som kund ett brett utbud av fest- och bankettstolar i många olika utföranden som både inkluderar design, färgkombinationer och material så att du kan skapa en stämning och färgsättning så att allt går hand i hand. Genom att välja fest- och bankettstolar i en viss färgskala och i rätt material, kan du styra över rummets eller lokalens inredning i övrigt. Matcha våra stolar med blommor, belysning, dukar o.s.v. för att skapa den ultimata festkänslan i salen. Även detaljer som gardiner, mattor och tavlor bör stämma överens med fest- och bankettstolarna och borden för att det enhetliga intrycket ska bli påtagligt.

Komfort är något som absolut inte bör glömmas bort vid en festlig tillställning som bröllop, dop eller födelsedagsfirande. Eftersom gästerna ofta förväntar sig en lång kväll med allehanda rätter på menyn, så behövs det fest- och bankettstolar som är sköna att sitta på. Det gäller således att ta hänsyn till en rad aspekter när man planerar en fest eller ett jubileum av något slag. Inte sällan skålas det och pratas ordentligt under kvällens gång och även om det brukar finnas tid för pauser som dans eller dylikt, så ska gästerna alltid känna att det är inbjudande att få komma tillbaka till den sköna stolen för att sätta sig tillrätta igen.

Vi har alltid komfort i åtanke när vi inhandlar våra fest- och bankettstolar och dessutom vill vi erbjuda så många olika sorter som möjligt för att passa allas smaker och festhumör. Hos oss kan du hitta den eleganta stolen i läderklädsel med sköna armstöd eller stolar i sammet med behagligt ryggstöd. Vi har även mycket stilrena varianter i trä och metall för dig som vill gå på en enkel känsla. De fest- och bankettstolar vi levererar håller alltid god kvalitet och är tåliga och lätta att flytta. Vi levererar stolar och möbler till både privata tillställningar och till offentliga inrättningar och när det ställs till med fest är vi alltid redo att ge dig det du behöver.