Restaurangsoffor

Visar 1–20 av 60 resultat

Utförsäljning av restaurangsoffor

restaurangsoffor

restaurangsoffor

Vi är ett internetbaserat företag, som har som ambition att till marknadens bästa priser sälja nytillverkade möbler till restauranger, caféer, konferensanläggningar, hotel, lounge med mera. Vi kan hålla låga priser tack vare att vi har hög omsättning på det vi säljer och inte har några stora lager. Vi är noggranna med vårt renommé och vill ge dig som kund den bästa servicen och därigenom den bästa kundupplevelsen.

Våra möbler

I vårt sortiment hittar du cafesoffor, restaurangstolar, restaurangbord och restaurangsoffor i olika storlekar och modeller som passar alla typer av inomhusmiljöer. Det kan vara mindre bord som passar mindre lokaler eller större bord för större sällskap. Stolar som är klädda med en skön sittkomfort. Det är viktigt att dina kunder sitter bra och får en ultimat restaurangupplevelse, inte bara när det gäller utsökt mat utan även en bra sittupplevelse.

Du hittar även utemöbler för våren och sommarens uteserveringar. Utemöblerna finns i plast, trä och rostfritt stål vilka tål det omväxlande svenska klimatet bestående av både regn, vind och sol. Vi har också sköna sittdynor att komplettera med till utemöblerna för bästa komfortkänslan.

Skötselråd

Restaurang- och cafémöbler utsätts för betydligt mycket mer slitage än de möbler du har i hemmet. Med lite extra möda årligen kan du förlänga deras livslängd avsevärt.

Restaurangmöbler som står inomhus rengörs enklast genom att du torkar av dem med en lätt fuktad trasa och lite rengöringsmedel. Möbler med tygklädsel rengör du med en fuktig svamp och ett rengöringsmedel speciellt avsett för tyg.

Utemöbler i plast och med aluminiumstomme kräver ingen speciell behandling bortsett från regelbundna rengöringar med en fuktig trasa och rengöringsmedel.

Utemöbler i trä bör oljas in en gång per år för att stå emot väderväxlingar. Det bästa tillfället att göra detta är antingen direkt efter att utesäsongen avslutats och möblerna skall ställas i vinterförvar eller precis innan utesäsongen börjar. Om du oljar in möblerna inför utesäsongen bör du avsätta tid för möblerna att vila, detta för att de ska dra åt sig oljan ordentligt innan de används.

Leverans över hela landet

Ett av Sveriges bredaste sortiment av restaurangmöbler finns tillgängligt för leverans över hela landet. Leveransavgifter tillkommer. För en trygg och säker leverans använder vi oss av pålitliga chaufförer och fraktbolag såsom DHL och Schenker.

Vet du inte vad du ska välja eller har du någon annan fråga? Vi står redo att hjälpa dig med frågor som rör allt från färgval till leveranstider. Vi vill försäkra oss om att hos oss får du den bästa servicen.