Cafesoffor

Visar 1–20 av 60 resultat

Marknadens största sortiment av cafesoffor till bästa pris

cafesoffor

cafesoffor

Vi har ett stort sortiment av cafesoffor till marknadens bästa priser! Hos oss hittar du cafesoffor som är moderna, trendiga och tillverkade av material som både är snygga, slitstarka och smutsavvisande. Vi säljer endast nytillverkade möbler.

Tuffa material

Tygerna vi använder är allergitestade, slitstarka och smutsavvisande. Vi har valt material som genomgått så kallade hållbarhetstester, för att kunna garantera ett tyg som håller år efter år. De slittåliga tygerna tål de påfrestningar möbler utsätts för i en cafemiljö och finns att få i många olika färger och mönster.

Enkla att rengöra

Bland de påfrestningar möbler utsätts för i ett cafe finns inte minst spill och kladd. Klädseln på de här cafesofforna är avtagbar i syfte att förenkla rengöring. Tyget är tvättbart och för mindre krävande fläckar kan ni gärna använda er av ett universalmedel som vi skickar med när soffan levereras.

Olika modeller som passar i alla tänkbara miljöer

Cafesofforna finns att tillgå i olika modeller i syfte att passa inomhusmiljön i just din verksamhet. På vår hemsida hittar du restaurangsoffor, cafestolar, cafebord och mycket annat. Sofforna går att få inte bara i olika färger och mönster, utan också som exempelvis, hörnsoffor.

Vissa av våra större cafesoffor levereras i moduler som är enkla att montera. Utförliga monteringsanvisningar skickas med samt allt material som behövs för att montera ihop dem.

Rådgör med en inredningsarkitekt

Även om du i slutändan vet vad som passar bäst för din verksamhet så kan det ibland ändå vara svårt att välja. Om den situationen skulle uppstå så kan vi hjälpa dig även med detta. Om du ger oss tillgång till en ritning över din lokal, så kan vår arkitekt ge väl avvägda förslag på lämpliga cafesoffor samt rekommendera färg och placering.

Kvalitét och leveranstider till priser som är svåra att slå

Vi erbjuder kvalitet och snabba leveranser inom hela Sverige. Då du som kund är viktig för oss, så vill vi kunna leverera snabbt och smidigt. Vi samarbetar med fraktföretag, såsom DHL och Schenker. Pålitliga chaufförer, pålitliga leveranser – enkelt och tryggt!

Vi levererar till hela Sverige mot en mindre fraktkostnad. Om varorna finns i lager så tar det, från det att vi tagit emot din order, mellan 5-7 dagar för möblerna levereras till din dörr. Om vi måste beställa in varorna så beräknas leveranstiden till mellan 3-6 veckor.

Gå in och gör din beställning redan idag. Du kommer inte att bli besviken!